• 2026. szeptember 14. hétfő
  • Kornél
  • 21°C
  • EUR 365,33 Ft
  • USD 316,28 Ft
  • 2026. szeptember 14. hétfő
  • Kornél
  • 21°C
  • EUR 365,33 Ft
  • USD 316,28 Ft

26/1

Peller Mariann: „Miközben a lelkem mozivásznát néztem, úgy született meg az a könyvsorozat.”

Hogyan engedjük el a múltat? Peller Mariann őszintén beszél a sorsszerű lezárásokról, a lélek rétegeinek tisztulásáról és az Élethurok mögötti igazságokról.

Szkiba Zsuzska: angliai vendégmunkától jutottam el a milliós nézettségig, és lettem várólistás angoltanár

"Lehet élni angol nélkül, de nem érdemes" mondja Szkiba Zsuzska, aki borsodi kisvárostól, kiégésen és marketingkarrieren át jutott el az EasyAngolig és a várólistás órákig.

A veszettség nem válogat és a kórokozók nem várnak – itt a kisállatot tartók tavaszi teendőinek listája

Az állattartás nem magánügy, hanem közös felelősség: kedvenceink védelmével saját családunk egészségét is óvjuk. A tavasszal ne felejtsd el elvégezni ezeket a lépéseket!

Jótékony gyógy-gyomok a tavaszi kertben – a kincsek a lábunk alatt vannak, csak észre kell venni!

Ehető „gyomok” a kertben: sóska, tyúkhúr és pitypang. Ismerd meg a tavaszi szupernövények jótékony hatásait, gyűjtési tippjeit és készíts belőlük vitamindús finomságokat!

Tavaszi fáradtság vagy kiégés? Hogyan éleszthetjük újra a belső erőt

Tavaszi fáradtság vagy valódi kiégés? Ismerd fel a jeleket, és tudd meg, hogyan nyerheted vissza belső erőd tudatos pihenéssel és önreflexiós kérdésekkel!

Vasárnap esti szorongásból hétfői lendület: Így hangold át az elméd

Félsz a hétfőtől és már előre utálod? Ismerd meg a vasárnap esti szorongás okait és azt a 4 tudatos módszert, amivel a stresszt valódi hétindító lendületté alakíthatod át!
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Az elmúlt 24 óra toplistája

1.

2.

3.

4.

5.

Kövess minket és gyere velünk!

HIRDETÉS

Neked ajánljuk

Iratkozz fel, hogy ne maradj le!